Працівник ДСО Львівщини затримав «кишенькового» злодія

Працівник ДСО Львівщини затримав «кишенькового» злодія

19.01.13 11:41 0 1381
Днями до так званого «Італійського дворика» - Львівського історичного музею, що на Площі Ринок, завітала група дітей з Кривого Рогу. Діти оглядали експонати та дізнавалися про історію пам’ятки архітектури.

Непомітно, видавши себе за туриста, до школярів приєднався чоловік. За декілька хвилин у дворику роздався галас. Щоб з’ясувати причину метушні до групи підійшов працівник Державної служби охорони, який цілодобово несе службу в музеї. Як з’ясувалось, невідомий чоловік намагався скоїти крадіжку у дитяти. Держохоронець затримав нахабу та натиснув «тривожну кнопку». За декілька хвилин зловмисник опинився в руках спецпідрозділу групи затримання. На місце події викликали слідчо-оперативну групу міліції.

Правоохоронці з’ясували, що затриманий бувалий «кишеньковий злодій», раніше судимий та перебував у розшуку. Наразі встановлюються всі кримінальні епізоди злодюжки за які він понесе покарання.

Працівники УДСО при ГУМВС України у Львівській області охороняють не тільки Історичний музей Львова, а й Львівську галерею мистецтв, музей барокової сакральної скульптури ім. І.Пінзеля, палац Потоцьких, Національний музей у Львові, Центральний Державний історичний архів та багато інших історичних пам’яток Львівщини. Це дозволяє лвів’янам та туристам почуватися у безпеці.

Денис Харчук,

УДСО при ГУМВС

України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Львівщині за порушення ...

КОМЕНТАРІ