Буковина: Оперативники затримали серійного крадія автоколіс

Буковина: Оперативники затримали серійного крадія автоколіс

19.01.13 12:53 0 1340
15 січня працівники карного розшуку УМВС та Шевченківського райвідділу затримали 20-річного мешканця обласного центру за вчинення серії крадіжок з автотранспорту.

Затриманий зізнався правоохоронцям, що впродовж листопада-грудня 2012 року на території міста Чернівці знімав колеса з автомобілів, які в подальшому збував 38-річному чернівчанину. До скоєння крадіжок його спонукало те, що він розбив орендовану машину та не мав коштів, щоб відшкодувати завдані збитки.

У ході проведення слідчих дій працівниками міліції доведено причетність молодика до скоєння 11 крадіжок. На даний час встановлюється причетність затриманого до вчинення аналогічних злочинів, скоєних на території міста та області.

Також оперативники з’ясували, що хлопець раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі встановлюється сума завданих збитків потерпілим, а стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу – взяття під варту.

Правоохоронці звертаються до мешканців області, які стали жертвами або очевидцями подібних крадіжок – негайно телефонуйте до міліції на спецлінію «102».

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: На Буковині до смерті ...

КОМЕНТАРІ