У парку імені 900-річчя міста Луцька відбулася загальноміська толока

У парку імені 900-річчя міста Луцька відбулася загальноміська толока

19.01.13 13:35 0 1630
У парку культури і відпочинку імені 900-річчя міста Луцька відбулася загальноміська екологічна акція з розчищення території парку від аварійних, пошкоджених та повалених дерев, обрізки та кронування дерев. У толоці взяли участь працівники 27-ми підприємств, установ, організацій та навчальних закладів міста. Серед них служба МНС, комунальні підприємства «Парки та сквери», «Спецкомбінат», «Луцькспецкомунтранс», ЖКП №7 та 11, М.Ж.К., завод «Мотор», обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою та інші.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока розповів, що у грудні і січні під час снігопадів було повалено багато дерев. Комісія провела обстеження, склала акти на видалення до ста пошкоджених сухостоїв.

Для очищення парку використовували вантажні автомобілі і трактори, бензопили та нову машину з видалення коренів дерев – подрібнювач пеньків, придбану за кошти М.Ж.К. Для ефективної діяльності парк поділили на сектори, кожному з яких було доручено виконати певний об’єм робіт.

Борис Сорока акцентував на важливості очищення території парку вже зараз, адже навесні повалені дерева спричинять затори русла річки Сапалаївки і підтоплення житлових масивів.

Він подякував усім, хто відповідально ставиться до загальноміських санітарних днів. «Тільки спільними зусиллями можна зробити чистими наші парки, сквери, прибережні зони», – зазначив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: За крадіжку 40 ...
Наступна новина: Львів: 4 лютого 2013 року ...

КОМЕНТАРІ