Заступник голови Чернігівської ОДА святкує утворення Гомельської області

Заступник голови Чернігівської ОДА святкує утворення Гомельської області

21.01.13 16:05 0 1165
18 січня заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло взяв участь в заходах з нагоди 75-річчя утворення Гомельської області Республіки Білорусь.

Від імені голови облдержадміністрації Олександр Шанойло привітав жителів Гомельщини з ювілеєм. Зокрема він наголосив, що Чернігівщина високо цінує вклад Гомельщини в успішну економічну, торговельну, культурну співпрацю з прикордонними регіонами, зміцнення транскордонних зв’язків у рамках проекту «Єврорегіон «Дніпро». Заступник голови облдержадміністрації висловив сподівання на подальше розширення взаємовигідних партнерських відносин між Гомельською та Чернігівскою областями та побажав жителям Гомельскої області миру і процвітання, плідної праці і нових досягнень на благо рідного краю.

Святковий настрій глядачам під час концертної програми дарували колектив Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, народні артисти Республіки Білорусь та творчі колективи Гомельскої області.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ