Понад 20 то м’яса сумнівного походження виявили на Хмельниччині

Понад 20 то м’яса сумнівного походження виявили на Хмельниччині

21.01.13 16:48 0 1133
Понад 20 тисяч кілограмів продукції тваринного походження без документів про якість та безпеку вилучили та утилізували співробітники сектору ветеринарної медицини УМВС України в Хмельницькій області у 2012 році.

Сума утилізованого склала щонайменше 300 тисяч гривень. За порушення вимог діючого законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 429 жителів Хмельниччини. Згідно статті 107 КУпАП порушники сплатили штрафів на суму 70,5 тисяч гривень.

Як приклад — функціонування у Ярмолинецькому районі молокопереробного цеху, який не був зареєстрований в установленому порядку. Місцевий 37-річний житель організував у приміщенні колишнього консервного цеху виготовлення сиру «Косичка». З п‘ятьма особами, які на момент прибуття працівників міліції там працювали, трудові угоди приватним підприємцем укладені не були. Готову продукцію — 175 кг сиру, виробленого без відповідних дозвільних документів, працівники міліції вилучили та передали на утилізацію, діяльність цеху — призупинили.

Всього ж у минулому році з метою усунення виявлених порушень та недоліків підприємцям було вручено 354 приписи, роботу 17 підконтрольних об‘єктів правоохоронці призупинили.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині голова ...
Наступна новина: В Рівному під час пожежі у ...

КОМЕНТАРІ