Чернігівщина: Пам’ять про Героїв Крут житиме у віках

Чернігівщина: Пам’ять про Героїв Крут житиме у віках

23.01.13 09:05 0 1221
29 січня в області відзначатиметься 95-та річниця пам’яті Героїв Крут на місці легендарного бою. Метою цього пам’ятного заходу є збереження історичної пам’яті українського народу, утвердження національно-патріотичного виховання молоді та належного вшанування подвигу Героїв Крут. Президент України наголошує, що наша пам’ять зміцнює наші прагнення разом з усім цивілізованим світом будувати майбутнє, в якому найвищою суспільною цінністю є людина, її життя, її права та свободи. Тож на виконання завдань Глави держави та з метою гідного вшанування Героїв в обласній державній адміністрації розроблений відповідний план заходів, згідно з яким відбувається підготовка до відзначення пам`ятної дати.

Так, 21 січня на території Меморіального комплексу пам’яті Героїв Крут що у с. Пам’ятне Борзнянського району відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в області річниці подвигу Героїв Крут, яке провів в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика.

У ході засідання було розглянуто питання благоустрою території, екскурсійного супроводу заходів та обговорено ряд важливих організаційних питань.

Юрій Музика, завершуючи засідання, наголосив на необхідності проведення всіх підготовчих заходів вчасно та якісно. Адже відзначення 95-ї річниці подвигу Героїв Крут, на його переконання, є визначальним не лише для Чернігівщини, а й для усієї України тому має бути проведено на високому рівні.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проблемні питання, ...
Наступна новина: Чернігівщина: Встановлено ...

КОМЕНТАРІ