В Івано-Франківську затримала

В Івано-Франківську затримала "гопників"

23.01.13 10:03 0 1232
16 січня близько третьої години дня в місті Івано-Франківську неподалік магазину «Вопак», що розташований на вулиці Карпатська, 24-річний та 21-річний громадянивчинили пограбування 48-річної мешканки обласного центру.

Молоді хлопці, один з яких є жителем Тисмениці, а інший – івано-франківець застосували стосовно потерпілої газовий балончик. Зловмисники заволоділи жіночою сумкоюз двома мобільними телефонами та 500 гривенями. Одного із причетних до вчинення злочину працівники міліції затримали за гарячими слідами.

Інформацію про кримінальне правопорушення занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Дії зловмисників кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ч.2 статті 186 КК України (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб). Зловмисникам загрожує тюремне ув’язнення на строк від 4 до 6 років.

Цієї ж доби близько опівночі надійшло повідомлення про аналогічне кримінальне правопорушення. У міліцію звернувся 23-річний мешканець Івано-Франківська з заявою про те, що на вулиці Галицькій невідомий чоловік силоміць забрав у нього ланцюжок та два мобільні телефони. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Івано-Франківського МВ УМВС встановили і затримали особу, причетну до пограбування. Тепер 25-річний затриманий притягується до відповідальності за вчинення кримінального правопорушення за ознаками ч.1 статті 186 КК України (Відкрите викрадення чужого майна (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років)

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ