На Івано-Франківщині затримали злодія з... презервативами

На Івано-Франківщині затримали злодія з... презервативами

23.01.13 10:29 0 1345
21 січня близько шостої години ранку на пульт централізованого спостереження управління Державної служби охорони при УМВС в області надійшов сигнал тривоги з Надвірної.

За повідомленням з охоронюваного об'єкта, на вулиці Соборній начебто хтось присвічував у середині кіоску. Черговий пульта централізованого спостереження направив туди наряд групи затримання в складі прапорщика міліції Василя Михайлюка та старшини міліції Івана Шовгенюка. Міліціонери за кілька хвилин були біля кіоску, оглянули його та побачили розбиту шибку. У середині приміщення не було нікого.

Поспілкувавшись із черговим охоронюваного об'єкта, міліціонери дізналися, що той бачив, як від кіоску йшов чоловік у куртці з капюшоном і накульгував. Група затримання автомобілем проїхала кількасот метрів і побачила схожого за описом на зловмисника перехожого. Працівники міліції підійшли до нього, відрекомендувалися й попросили пройти з ними. Водночас викликали з райвідділу міліції слідчо-оперативну групу.

При поверховому огляді підозрюваного юнака в кишенях його куртки було виявлено чотири мобільних телефони, десять карток поповнення телефонів, п'ятнадцять пачок цигарок, 28 купюр по одній гривні і дві пачки презервативів. Затриманий 17-річний житель Надвірної пояснив правоохоронцям, що поцупив це все з кіоску після того, як допізна розпивав із друзями спиртні напої.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за частиною третьою статті 185-ї Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прикарпатська міліція ...

КОМЕНТАРІ