Біля Львова зловили жінку, яка обкрадала могили

Біля Львова зловили жінку, яка обкрадала могили

23.01.13 11:03 0 1353
Дільничні інспектори смт Рудно Залізничного райвідділу міліції впіймали на «гарячому» 47-річну жінку, яка обкрадала могили. «Нажитий» металобрухт зловмисниця здавала, щоби отримати гроші на прожиття.

Як розповів дільничний інспектор міліції в смт Рудно Залізничного райвідділу міліції старший лейтенант міліції Андрій Лозинський, жінку він разом зі своїм колегою дільничним інспектором майором міліції Богданом Гавраном впіймали на «гарячому», коли та виносили з цвинтаря викрадені з двох могил металеві ланцюг та дроти.

«До нас звернувся місцева жителька. Вона розповіла, що, мовляв, з могили її родичів зникли металеві речі. Під час огляду території цвинтаря, ми та гробар помітили жінку, яка знімала з могили ланцюги. Зауваживши працівників у формі, остання почала втікати. Жінка була охайно одягнена і зовсім не виглядала як крадійка. Однак, як виявилося, остання непогано готувалась до скоєння злочину. У своїй сумочці вона мала арматуру, за допомогою якої виламувала металеві речі з могил», - сказав Андрій Лозинський.

Спілкуючись із жінкою, міліціонери з’ясували, що у минулому жінка жила у щасливій та заможній сім’ї, поки її рідню не спіткали фінансові проблеми. Взявши кредит у банку, родина не змогла його погасити і все пішло на шкереберть.

Чоловік, після всього вищезазначеного, покинув дружину та дітей. Один зі синів, ставши на злочинну стежку, потрапив у в’язницю, інший син захворів та перебуває на лікуванні у медзакладі. Не зумівши пережити горя, 47-річна жінка кардинально змінила стиль життя і взялася за крадіжки.

На відомо про чотири факти крадіжок металу з могил. Вже відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове слідство.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прикарпатська міліція ...
Наступна новина: Львівщина: Жертва ...

КОМЕНТАРІ