У Чернівцях заплановано ремонт стадіонів, спортивних майданчиків та басейнів

У Чернівцях заплановано ремонт стадіонів, спортивних майданчиків та басейнів

23.01.13 12:46 0 1571
До 1 квітня буде переглянуто режим роботи використання спортивних споруд міста з метою збереження максимально можливого їх завантаження. Споруди, які не завантажені у денний час і вихідні дні, і надалі надаватимуться дітям та інвалідам безкоштовно. Таке рішення прийняв Виконавчий комітет Чернівецької міської ради. Починаючи з 2013 року, розвитку матеріально-технічної спортивної бази в Чернівцях приділятимуть посилену увагу.

Зокрема, до 15 травня буде вжито заходи щодо приведення в належний стан спортивних майданчиків за місцем проживання населення. Значну увагу приділять облаштуванню місця для навчання плаванню дітей на міському пляжі. Таке місце з’явиться до відкриття чергового сезону. Розглядається можливість капітального ремонту плавального басейну ЗОШ №27 та проведення інвестиційного конкурсу на будівництво плавального басейну на вул. Парковий проїзд.

Цьогоріч буде проведено реконструкцію трибун у 10-16 секторах головної спортивної споруди міста – стадіону «Буковина». На малому майданчику «Буковини» замінять синтетичне покриття. Окрім того, стадіон потребує автономної котельні. Усі ці роботи проводитимуть поетапно.

Згідно з рішенням Виконавчого комітету буде активізовано роботу щодо надання платних фізкультурно-спортивних послуг населенню, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, відповідно до вимог загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року. Також буде вжито дійові заходи щодо створення умов для вільного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до фізкультурно-спортивних споруд.

Довідково

За останніх 4 роки у Чернівцях здано в експлуатацію 15 спортивних споруд, відкрито 10 приватних спортивних клубів, на 76 об’єктах проведено капітальні та поточні ремонти, 4 знаходяться в стадії будівництва та ремонту. Відкрито 4 приватні реабілітаційно-відновлювальні центри. Завершено будівництво 25 метрового плавального басейну. Проведено ремонтні роботи частини приміщень, футбольного поля та поливальної системи спортивно-оздоровчого підприємства «Буковина». Встановлено 7 спеціальних парковок для велосипедів, прокладено 3 велодоріжки в районі Кемпінгу, Цецино та парку ім.Ю.Федьковича для навчально-тренувальних занять та змагань з маунтенбайку. Щорічно на спортивних спорудах міста проводиться більше 200 загальноміських спортивних заходів з різних видів спорту та більше 30 загальнодержавних.

Виготовлено проектно-кошторисні документації на реконструкцію плавального басейну ЗОШ № 27, глядацьких трибун стадіону «Буковина», будівництва побутових приміщень стадіону «Ленківці».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі 40% від ...
Наступна новина: Чернівці: Відбулась робоча ...

КОМЕНТАРІ