31 січня – двадцять дев’ята сесія Чернігівської міської ради

31 січня – двадцять дев’ята сесія Чернігівської міської ради

23.01.13 13:29 0 1053
Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження про скликання двадцять дев’ятої сесії міської ради шостого скликання.

Пленарне засідання розпочнеться 31 січня 2013 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

* Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 26 грудня 2012 року "Про міський бюджет на 2013 рік" (28 сесія 6 скликання).

* Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури.

* Про внесення змін до рішення міської ради від 26 червня 2012 року "Про передачу медичного обладнання" (22 сесія 6 скликання).

* Про визнання такими, що втратили чинність рішення міської ради.

* Про надання згоди на списання об’єктів нерухомого майна.

* Про План роботи міської ради на 2013 рік.

* Про депутатські запити.

* Різне.

На сесію запрошуються заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецьких дітей ...
Наступна новина: Чернігівська обласна ...

КОМЕНТАРІ