Закарпатські правоохоронці затримали збувачів наркотиків

Закарпатські правоохоронці затримали збувачів наркотиків

23.01.13 14:53 0 1251
За трьома жителями закарпатського міста Тячів правоохоронці спостерігали вже деякий час. Інформація, якою володіли оперативники, вказувала на те, що чоловіки займаються виробництвом, зберіганням та збутом наркотиків.

Під час санкціонованого обшуку, який провели співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області спільно із колегами з Тячівського райвідділу міліції,  в помешканні 32-річного тячівця було знайдено три паперові згортки з наркотичною речовиною канабіс вагою близько 20 грамів. Обшук співробітники ВБНОН провели і на квартирі  23-річного брата згаданого тячівця. Там вони вилучили аналогічні згортки з 20 грамами канабіса та три скляні банки з 30 грамами марихуани.

Паралельно обшук проводився в ще одного фігуранта справи — 22-річного тячівця. В його помешканні правоохоронці знайшли та вилучили пакетик із 10 грамами канабісу та насіння конопель вагою близько 5 грамів.

Звідкіля в молодих людей наркотики і кому вони їх збували, встановить слідство. Наразі всі три факти занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.  По кожному розпочато кримінальне провадження. В одному випадку - за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, зберігання та збут наркотичних засобів), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

У двох випадках - за ч. 1 ст. 309 кримінального кодексу України (незаконне виробництво, зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція цієї статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині виявили ...
Наступна новина: 12 та 14 років ув'язнення ...

КОМЕНТАРІ