У Львові у потязі

У Львові у потязі "штрафонули" іноземців

23.01.13 15:22 0 1388
16 січня близько 1 години ночі до інспекторів патрульної служби лінійного відділу на станції Львів, які несли службу по охороні громадського порядку на вокзалі станції Львів звернувся начальник поїзду № 108 сполученням «Ужгород-Одеса».

Начальник поїзда повідомив, що у вагоні № 11 слідують пасажири, які перебувають в стані сильного алкогольного сп’яніння. Цими пасажирами виявилися троє громадян республіки Словаччини та один республіки Чехії. Чоловіки слідували у одному із купе вагону, при цьому розпивали спиртні напої, ходили по поїзду, порушували громадський порядок, чим заважали пасажирам. Відповідно до вказаних громадян, начальником поїзду було відмовлено в подальшому проїзді, про що зроблено відповідні записи на квитках та складено акт, оскільки на зауваження провідника поїзда вони не реагували.

Працівниками міліції на станції Львів щодо вказаних громадян було складено протоколи про адміністративне правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 178 КУпАП. Також їх було скеровано для проходження обстеження на предмет встановлення стану алкогольного сп’яніння.

Після складення відповідних документів вказані громадяни були звільнені та відпущені. На порушників громадського порядку накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Христина Романчук

помічник начальника ЛВ на станції Львів

по зв’язках з громадськістю та ЗМІ

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 12 та 14 років ув'язнення ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ