На Львівщині триває боротьба з наслідками негоди

На Львівщині триває боротьба з наслідками негоди

24.01.13 07:36 0 1232
Аварійні бригади та рятувальні підрозділи 23 січня продовжують відновлювальні роботи з ліквідації наслідків стихійного лиха. Станом на 18.00 год. 23 січня знеструмленими повністю залишаються 188 населених пунктів та частково – 22 . Всього з моменту виникнення надзвичайної ситуації відновлено електропостачання 186 населених пунктів, з них упродовж 23 січня – 81 населеного пункту.

За дорученням голови обласної державної адміністрації Михайла Костюка координацію робіт щодо ліквідації наслідків стихійного лиха здійснюють обласний та районні штаби керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2012/13 року.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено 163 бригади та оперативні групи (215 одиниць техніки та 935 осіб), з них від Публічного акціонерного товариства «Львівобленерго» – 69 бригад (86 одиниць техніки та 320 осіб).

На об’єктах соціальної сфери працюють 26 пересувних електростанцій. Вже відновлено енергопостачання до Лешківського психоневрологічного інтернату і Великомостівського геріатричного пансіонату. Монастирецький психоневрологічний інтернат забезпечений автономним джерелом живлення.

На знеструмлених водозаборах, що забезпечують водопостачання м. Львів відновлювальні роботи проводить власними силами Львівське міське комунальне підприємство «Львівводоканал». На більшості водозаборах відновлення планується до кінця доби 23 січня. Також введено в дію додаткові потужності водозабору «Велике поле».  У Шевченківському районі м. Львова водопостачання забезпечується постійно, але з незначним пониженням тиску.

Підрозділи Дочірнього підприємства «Облавтодор» проводять роботи з підтримання доріг в проїжджому стані. Проїзд по всіх автомобільних дорогах загального користування забезпечено. Залізничні перевезення здійснюються без перешкод згідно з затвердженим графіком руху.

За зверненнями Публічного акціонерного товариства «Львівобленерго» та місцевих органів влади бригадами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Львівського обласного спеціалізованого лісогосподарського підприємства “Галсільліс”, Дочірнього підприємства «Облавтодор» та оперативно-рятувальними підрозділами Головного територіального управління МНС України у Львівській області всього розпилено близько 1000 повалених дерев, завдяки чому забезпечено доступ до пошкоджених ліній електропередач, безперешкодний рух транспорту та усунено загрозу травмування населення.

Залізничні перевезення здійснюються без перешкод згідно з затвердженим графіком руху.

Ситуація перебуває на особистому контролі голови обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: У ...
Наступна новина: На семінарі у Львові ...

КОМЕНТАРІ