Івано-Франківщина: Відбулося засідання колегії Тлумацької райдержадміністрації

Івано-Франківщина: Відбулося засідання колегії Тлумацької райдержадміністрації

24.01.13 10:03 0 1268
У вівторок, 22 січня, у Великій залі адмінбудинку органів районної влади під керівництвом голови райдержадміністрації Василя Сеніва відбулось спільне засідання колегії райдержадміністрації та громадської ради.

Відповідно до порядку денного засідання було розглянуто ряд питань.

Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Нижник та начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Овчарчин доповіли про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку і бюджету району за 2012 рік та про проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2013 рік, який було схвалено та рекомендовано винести на розгляд чергової сесії районної ради.

Окремий блок розглянутих питань на колегії райдержадміністрації стосувався фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств: КП «Дирекція теплопостачання», КП «Тлумачводоканал», КП «Тлумацька центральна районна аптека», з яких доповіли їх керівники. Під час розгляду даних питань голова райдержадміністрації Василь Сенів дав доручення до 1 лютого ц.р. розробити фінансові плани роботи організацій на 2013 рік. Також було вирішено вивчити доцільність об’єднання КП «Дирекція теплопостачання» та КП «Тлумачводоканал» в єдине комунальне підприємство району. Також рекомендовано міській раді провести реформування міських комунальних підприємств.

Керівник апарату райдержадміністрації Іван Шкварок доповів про стан роботи із зверненнями громадян, роботу з документами та виконавську дисципліну в роботі з документами у 2012 році, а також про виконання плану роботи районної державної адміністрації за 2012 рік.

З усіх питань прийняті відповідні рішення.

У її роботі взяли участь консультант-інспектор інспекторського відділу управління контролю апарату облдержадміністрації Михайло Листван та консультант відділу контролю управління контролю апарату облдержадміністрації Христина Андрейків.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина отримала 200 ...
Наступна новина: За білого лелеку школярі ...

КОМЕНТАРІ