Івано-Франківщина: У Тисмениці відзначили День Соборності та Свободи України

Івано-Франківщина: У Тисмениці відзначили День Соборності та Свободи України

24.01.13 10:27 0 1233
Відзначали День Соборності та Свободи України у Тисмениці традиційно. 22 січня у Народному домі відбулися урочисті збори.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Іван Росіцький, голова районної ради Володимир Семенів, їх заступники, працівники апарату, управлінь, відділів, райдержадміністрації, виконавчого апарату районної, міської рад, представники районної організації Братства вояків ОУН-УПА, інших громадських організацій, осередків політичних партій, працівники підприємств, установ, організацій, учителі та учні Тисменицької ЗОШ, громадськість, ЗМІ.

Пам’ять українських державотворців вшанували покладанням вінків до пам’ятників Борцям за волю України та меморіальної дошки Костя Левицького.

Про подію, що засвідчила прагнення українського народу жити в єдиній державі, розповів у своїй доповіді на тему: «Соборна українська держава: минуле й сьогодення» кандидат політичних наук, спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату районної державної адміністрації Андрій Татарин.

Майже століття відділяє нас від часу проголошення Злуки УНР та ЗУНР в єдину Україну. Яким є наше сьогодення зазначив у своєму виступі голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Росіцький. Він переконаний, що у Тисменицькому районі є ким і чим гордитися. Зроблено суттєві кроки уперед у соціально-економічному розвитку. Велика заслуга у цьому депутатського корпусу районної, місцевих рад – обранців народу, які у сесійних залах відстоюють інтереси громад та дбають про розвиток території. Іван Росіцький подякував ветеранам ОУН-УПА, усім учасникам урочистих зборів та додав, що виховання дітей на таких цінностях, як любов до рідної мови, держави, родини відіграє важливу роль в успішному майбутньому України.

На авансцені працівники районної бібліотеки розмістили книжкову виставку.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За білого лелеку школярі ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ