Івано-Франківщина: Акцент зроблено на розвиток державного приватного партнерства

Івано-Франківщина: Акцент зроблено на розвиток державного приватного партнерства

24.01.13 12:28 0 1252
Голова Надвірнянської райдержадміністрації Юрій Касіянчук провів зустріч з керівниками основних бюджетоутворюючих підприємств та установ Надвірнянського району.

Голова РДА зазначив, що Президент України та голова облдержадміністрації акцентують увагу на розвиток державного приватного партнерства, як механізму активізації інвестиційної діяльності в Україні, тому потрібно тісно співпрацювати, використовуючи цей механізм для реалізації інвестиційних проектів в районі.

Голова запропонував заходи, реалізація яких дозволить прискорити практичне запровадження вирішення основних проблем із залучення всіх підприємств та установ.

Кожен з присутніх керівників коротко розповіли про основні проблеми підприємств, а також їх подальший розвиток та роботу.

Начальник НГВУ «Надвірнанафтогаз» ВАТ «Укрнафта» Володимир Чуприна повідомив, що для працівників їхньої сфери будується житловий комплекс з європейськими умовами проживання. Проте існує багато проблем в смт. Битків, вул. Промислова, у зв’язку зі зношеністю житлового фонду, водо- та електропостачання.

Директор ЗАТ СП «Промінь-Карпати» Володимир Гурмак наголосив, що 5 років тому було проведено модернізацію цехів та оновлено обладнання, проте виникла проблема з ринком збуту готової продукції.

Директор ТОВ «Компанія Промламінад» Дмитро Лелюк запропонував відновити митний пункт, який колись був ліквідований, так як значні фінансові витрати для доставки матеріалів для меблевої продукції. Директор ДП «Серін», розповів про те, що між підприємством та ОДА підписаний меморандум про співпрацю та наголосив про розвиток, обсяги реалізації та збільшення обсягів виробництва в 2 рази.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ