На Тернопільщині ревнивець отримав  9 років тюрми за вбивство сусіда

На Тернопільщині ревнивець отримав 9 років тюрми за вбивство сусіда

24.01.13 12:44 0 1307
61-річний житель Теребовлянщини, що на Тернопіллі, дев’ять років проведе у місцях позбавлення волі за вбивство 70-річного сусіда.

Як з’ясувалося під час досудового розслідування, до кривавої події, що сталася майже рік тому, призвели ревнощі та горілка. Конфлікт між чоловіками назрівав давно.  61-річний чоловік розлучився зі своєю дружиною. Жінка перебралася жити до 70-річного сусіда. Екс-чоловік затаїв злобу і одного дня таки поквитався з суперником - накинувся на нього з ножем.

Того трагічного дня чоловік повернувся додому напідпитку. На вулиці запримітив нового благовірного колишньої дружини. З ножем кинувся до нього. Удар у живіт виявися фатальним. Потерпілий до власної оселі не дійшов – впав на подвір‘ї. Тіло загиблого виявив родич. Він і зателефонував до чергової частини Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ.

Як згодом засвідчили висновки судово-медичної експертизи: смерть потерпілого настала від внутрішньочеревної кровотечі, спричиненої проникаючим пораненням печінки.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце скоєння злочину, одразу затримала зловмисника.

Вироком Теребовлянського районного суду зловмисника засуджено до 9 років позбавлення волі. Апеляційний суд Тернопільської області залишив вирок першої інстанції без змін.

СЗГ УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На одеській залізниці ...

КОМЕНТАРІ