На одеській залізниці правоохоронці затримали жінку з обрізом вогнепальної зброї

На одеській залізниці правоохоронці затримали жінку з обрізом вогнепальної зброї

24.01.13 13:00 0 1227
Працівники ЛВ на ст. Христинівка УМВС України на Одеській залізниці в залі очікування для пасажирів на станції Гайворон виявили 42-річну жінку в стані алкогольного сп’яніння, в речах якої було знайдено та вилучено обріз гвинтівки.

Повідомлення про те, що серед пасажирів знаходиться жінка, яка порушує адміністративне законодавство, надійшло до чергової частини від працівника ВОХОР ст. Гайворон. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, виявила місцеву мешканку, яка розпивала спиртні напої та на зауваження громадян не реагувала.

В черговій частині міліції при складанні адміністративного протоколу за ст. 178 КУпАП та проведенні особистого огляду в присутності понятих в речах правопорушниці було виявлено обріз пневматичної гвинтівки, перероблений для відстрілу набоїв калібру 5,6 мм. Громадянка пояснила, що даний обріз вона знайшла в своєму домоволодінні серед речей чоловіка, який помер 6 років тому. А от для чого носила при собі зброю, вона одразу пояснити не змогла, проте згодом все ж розповіла, що хотіла небезпечну річ перевезти на дачу та заховати, щоб нею не скористалися діти. Знаючи, що за незаконне зберігання зброї передбачена кримінальна відповідальність, жінка сподівалась, що не потрапить в поле зору правоохоронців.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне зберігання зброї, боєприпасів або вибухових речовин» КК України. Обріз вогнепальної зброї направлено на експертне дослідження. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ