Чоловік забив до смерті власну матір та отримав 7 років ув'язнення

Чоловік забив до смерті власну матір та отримав 7 років ув'язнення

24.01.13 13:11 0 1195
Сім років позбавлення волі отримав 40-річний подолянин, який до смерті забив власну матір. Жінка від отриманих травм померла у лікарні.

Причиною розправи над рідною ненькою стало зловживання чоловіком спиртними напоями та ревнощі до набагато молодшої співмешканки. І він, і його кохана не мали постійного місця роботи, вели асоціальний спосіб життя. Молоді люди, замість заробляти та допомагати батькам-пенсіонерам, цілком розраховували на їх пенсію. Отож, не дивно, що у членів сім‘ї були напружені стосунки через періодичне зникнення коштів, що належали пенсіонерам.

От і у той вечір молоде покоління влаштувало домашню вечірку. У розпал пиятики потерпіла побачила, що невістка занадто відверто спілкується із товаришем сина. Стомлена від гульвіс та від такого важкого життя, жінка почала сваритися на сина, а той, у свою чергу, затьмарений алкоголем, дав волю кулакам.

Розлючений чоловік у повному розумінні виміщав на 63-річній матері свою лють та злість, вважаючи її винною у всіх своїх нещастях. На жаль, чоловік пенсіонерки не встиг її захистити, швидку він викликав аж на другий день, коли побачив, що дружина не встає з ліжка. А син і не подумав про допомогу найріднішій людині.

За десять днів пенсіонерка померла у лікарні від інсульту, що виник на фоні отриманих тілесних ушкоджень.

За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, Деражнянський районний суд приговорив невдячного сина до семи років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На одеській залізниці ...
Наступна новина: На Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ