Відбулося засідання колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області

Відбулося засідання колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області

25.01.13 07:57 0 1426
У четвер, 24 січня, відбулось засідання колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області. У засіданні прийняли участь директор департаменту персоналу та бухгалтерського обліку Пенсійного фонду України Жанна Віталіївна Зленко, заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Михайлович Попович, начальники управлінь Пенсійного фонду України в містах і районах області та керівники структурних підрозділів головного управління Фонду.

Перед початком засідання відбулося нагородження кращих платників до Пенсійного фонду.

Цього року переможцями обласного конкурсу ,,Кращий платник Пенсійного фонду в Закарпатській області у 2012 році” оголошено п’ять підприємств, які здійснюють діяльність в різних галузях економіки: ТОВ “Епіцентр К” (м.Ужгород), ПАТ "Гроно-Текс" (Виноградівський район), Спільне українсько-німецьке підприємство “Хох-Берег” ЛТД (Берегівський район), ТОВ “Біемме Україна” (Іршавський район), Кам’яницьке кар’єроуправління Державного підприємства “Управління промислових підприємств Державної адміністрації залізничного транспорту України” (Ужгородський район).

З доповідями по питанню про підсумки роботи органів Пенсійного фонду області у 2012 році та завдання на 2013 рік щодо реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення виступила перший заступник начальника головного управління Тетяна Іллівна Король.

На засіданні колегії також обговоренню підлягали питання про результати роботи відділу внутрішнього аудиту головного управління та відділів і секторів по контрольно-перевірочній роботі управлінь Пенсійного фонду в містах та районах області, а також щодо цільового використання коштів у 2012 році, про стан виконання вимог Закону України “Про засади запобігання та протидії корупції” в органах Пенсійного фонду області, про стан виконавської дисципліни в системі органів Пенсійного фонду області.

У ході обговорення вказаних питань звернуто увагу присутніх керівників на виконання планових показників надходження власних коштів, погашення заборгованості із єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, заборгованості по платежах та вжиття всіх передбачених заходів впливу до порушників чинного законодавства.

За підсумками розгляду вищевказаних питань прийняті відповідні рішення колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відновлено ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Надбавки ...

КОМЕНТАРІ