Швидкі медичні  допомоги  Львівщини  обладнають системами GPS , –  Костянтин Грищенко

Швидкі медичні допомоги Львівщини обладнають системами GPS , – Костянтин Грищенко

25.01.13 10:41 0 1507
Швидка медична допомога має бути ефективною і вчасною незалежно від приналежності до території. Це пріоритетне завдання як для центральних органів влади так і для регіонів, в тому числі і для Львівщини, – про це на брифінгу за підсумками наради повідомив Віце-прем’єр-міністр України Костянтин  Грищенко.

За його словами, тиждень тому на виконання доручення Глави Уряду Миколи Азарова була проведена селекторна нарада щодо виконання завдань, які стоять перед регіонами у системі реформування швидкої медичної допомоги.

«Ми повинні забезпечити територію вчасним доїздом швидкої на виклик. у Львівській області я побачив що багато напрацювань у цьому напрямку, але й багато завдань ще потрібно доопрацювати, – сказав Грищенко.

Він пояснив, що одне з таких завдань – встановити на автомобілях швидкої медичної допомоги систему GPS та інші новітні технології, які дозволять забезпечити як якість медичної  допомоги так і швидке реагування на виклик.

«Звичайно,  усе це потребує фінансування, але шляхом покращення адміністрування цього процесу також багато речей можна зробити, – сказав Віце-прем’єр-міністр.

Він також вказав на те, що «кожен із нас повинен задуматися над тим, як ми себе поводимо на дорозі, чи даємо дорогу швидкій, адже в швидкій можемо опинитися самі».

Також, за словами Костянтина Грищенка, надзвичайно важливою складовою у будь-якому процесі реформування є співпраця із засобами масової інформації  у Львівській області: «Впевнений,  це робиться на регулярній основі, що не викликає додаткових проблем», – зазначив він.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У 2012 році на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ