Тернопільщина: Валентин Хоптян представив новопризначеного голову Чортківської райдержадміністрації

Тернопільщина: Валентин Хоптян представив новопризначеного голову Чортківської райдержадміністрації

25.01.13 13:15 0 1831
Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян представив активу Чортківщини новопризначеного голову Чортківської райдержадміністрації Степана Кобіса.

«Степан Володимирович має великий досвід роботи на адміністративних посадах, який стане йому в нагоді у роботі в Чортківському районі», - сказав, представляючи нового керівника, Валентин Хоптян.

Нагадаємо, що 18 січня Президент України призначив Степана Кобіса головою Чортківської районної державної адміністрації.

До цього С.Кобіс працював на посаді першого заступника голови Заліщицької РДА.

Вітаючи його із призначенням Валентин Хоптян наголосив на важливості продовження реалізації розпочатих реформ та соціальних ініціатив.

Спільні зусилля органів влади та суб’єктів господарювання у 2013 році будуть спрямовані на впровадження реформ у реальному секторі економіки та у соціальній сфері, з метою розширення ринку праці, зростання доходів бюджетів різних рівнів та населення, покращення умов життєзабезпечення населення області.

Пріоритетним залишається створення сприятливих умов для залучення інвестицій та ведення бізнесу в області, розвиток інфраструктури населених пунктів, підвищення якості надання освітніх послуг, забезпечення сучасного медичного обслуговування громадян.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Наступна новина: Тернопільщина: В області ...

КОМЕНТАРІ