Тернопільщина: Голова облдержадміністрації зустрівся з ініціативною групою пенсіонерів-чорнобильців та громадськістю району

Тернопільщина: Голова облдержадміністрації зустрівся з ініціативною групою пенсіонерів-чорнобильців та громадськістю району

25.01.13 13:40 0 1393
Голова обласної державної адміністрації В.Хоптян, голова Чортківської райдержадміністрації С.Кобіс, голова Чортківської районної ради В.Заліщук зустрілися з ініціативною групою пенсіонерів-чорнобильців та громадськістю району.

Мова йшла про стан виплати доплат до пенсій громадянам, потерпілим від наслідків Чорнобильської катастрофи.

«Я знаю Вашу проблему, і знаю також, що вона не виникла а має давню історію. У лютому запланована зустріч керівництва облдержадміністрації із керівництвом Уряду. Йтиметься про розв’язання нагальних економічних та соціальних проблем. Під час цієї наради я підніматиму й питання, з яким ви звернулися до мене, щоб знайти шляхи розв’язання існуючої ситуації», - запевнив Валентин Хоптян.

Також голова облдержадміністрації запропонував створити у структурі Чорктівської та Заліщицької районних державних адміністрацій підрозділи, які б безпосередньо займалися захистом прав чорнобильців.

Також під час зустрічі йшлося про ремонт доріг, продовження освітлення населених пунктів, зниження тарифів на водопостачання та ряд інших питань, що стосуються забезпечення життєдіяльності району.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: В області ...
Наступна новина: Тернопільщина: Валентин ...

КОМЕНТАРІ