Тернопільщина: Відбулася робоча зустріч керівництва облдержадміністрації, пенсійного фонду та "чорнобильців"

Тернопільщина: Відбулася робоча зустріч керівництва облдержадміністрації, пенсійного фонду та "чорнобильців"

25.01.13 14:22 0 1475
Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський провів робочу зустріч з керівництвом та представниками Тернопільської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз "Чорнобиль України".

Участь у засіданні також взяли директор департаменту персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж Пенсійного Фонду України Олександр Ніколаєв, начальник головного управління Пенсійного Фонду Лариса Хома та перший заступник начальника головного управління праці та соціального захисту Вадим Боярський.

Особливу увагу учасники зібрання звернули на питання заборгованості з виплати пенсій, в розмірах встановлених рішенням судів на підставі Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Як зазначила начальник головного управління Пенсійного Фонду Лариса Хома, закон про виплату пенсій, розмір яких встановлено рішенням судів вступив в дію, але ще немає визначено чіткого механізму виплати цих коштів. Але нарахування пенсій по усіх справах, які приходять з судів проводяться.

Також присутні обговорили положення постанови Кабінету Міністрів України від «Про підвищення рівня соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівщина: День ...

КОМЕНТАРІ