Чернігівщина: На часі - продовження облаштування державного кордону

Чернігівщина: На часі - продовження облаштування державного кордону

25.01.13 16:15 0 1580
Питання облаштування державного кордону та утримання прилеглої території розглянули та обговорили учасники наради, яку 24 січня провів виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації, заступник голови–керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів і відділів апарату ОДА, Чернігівського прикордонного загону, Чернігівської митниці, державного управління охорони навколишнього природного середовища, Державної санітарно-епідеміологічної служби в області, голови Городянської, Новгород-Сіверської, Корюківської, Семенівської, Щорської та в.о. заступників голів Чернігівської, Ріпкинської райдержадміністрацій.

Під час обговорення Микола Стрілець зазначив, що питання облаштування державного кордону є актуальним для області, адже з першого враження, що виникає у громадян при перетині міжнародних пунктів пропуску в області, складається уявлення про всю Україну. За останні роки органами виконавчої влади було багато зроблено для розбудови, як Міжнародного пункту пропуску “Нові Яриловичі”, так і інших об’єктів інфраструктури державного кордону.

На його переконання, у поточному році необхідно активізувати роботу органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, організацій та установ області для проведення заходів з облаштування пунктів пропуску. Значного покращення потребує стан утримання прилеглої до державного кордону території, особливо в санітарних та сервісних зонах.

За результатами наради, Микола Стрілець поставив завдання доопрацювати проект спільного плану основних заходів Чернігівського прикордонного загону та обласної державної адміністрації щодо розбудови державного кордону України на території області на 2013 рік.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: У центрі ...
Наступна новина: Прикарпатську ДАІ очолив ...

КОМЕНТАРІ