Луцьк: Про роботу комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг»

Луцьк: Про роботу комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг»

25.01.13 17:09 0 1673
З цього питання членів виконкому поінформувала директор комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг» Олена Семенюк.

Вона зауважила, що комунальне підприємство «Центр туристичної інформації та послуг» було зареєстроване 7 червня 2012 року. Від 25 серпня підприємство надає послуги за адресою вул. Сенаторки Левчанівської, 2.

Основними завданнями КП «Центр туристичної інформації та послуг» є промоція Луцька, надання інформації та туристичних послуг українським та іноземним туристам у Луцьку, розробка сувенірної продукції та реалізація виробів народних майстрів із Луцька.

У рамках реалізації проектів з промоції міста Луцька були здійснені ряд заходів. Так, реалізовано проект «Екскурсоводи у відпустці», який організований спільно з управлінням міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради. У рамках проекту щотижня відбувались тематичні екскурсії Луцьком, які проводили краєзнавці, історики, журналісти, працівники музейної сфери, культурні діячі.

Також, за її словами, ведеться робота над наповненням туристичного сайту Луцька VisitLutsk.com. Відкриття туристичного сайту відбулося 24 липня 2012 року. Відтоді сайт постійно доповнюється актуальною інформацією про туристичні об’єкти, заклади харчування та проживання, культурні установи Луцька, а також актуальні події міста українською, англійською та польською мовами.

Олена Семенюк наголосила, що для промоції туристичного сайту здійснено обмін банерами із всеукраїнськими туристичними сайтами Луцька та головними Інтернет-виданнями Волині.

Значна увага приділяється роботі у соціальних мережах. Працівники Центру туристичної інформації та послуг ведуть сторінку VisitLutsk.com у мережі Facebook. Сторінка регулярно оновлюється, тому стала зручним способом підвищення відвідуваності туристичного сайт у міста та промоції культурних подій, туристичних об’єктів, тощо. У рамках роботи у соціальних мережах було проведено два конкурси.

Також Олена Семенюк зазначила, що підприємство здійснює реалізацію сувенірної продукції. Загалом у асортименті Центру туристичної інформації та послуг близько 160 видів товарів, у тому числі вироби народних майстрів, сувенірна продукція із логотипом міста, картини, наукова та краєзнавча література, картографічна продукція, продукція ФК «Волинь».

Міський голова Микола Романюк подякував Олені Семенюк за роботу. Також він висловив слова вдячності начальнику відділу розвитку туризму Наталії Бунді, яка активно долучається до цієї справи та була ініціатором створення цього підприємства.

Він наголосив, що зроблено у цьому плані немало, а тому й далі необхідно працювати над промоцією міста, розвитком підприємства.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Члени виконкому підтримали ...

КОМЕНТАРІ