У Луцьку розкрилися всі навмисні вбивства

У Луцьку розкрилися всі навмисні вбивства

25.01.13 17:39 0 1694
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Депутати Святослав Боруцький, Олександр Магеровський, Андрій Осіпов, Богдан Шиба розглянули проекти рішень «Про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради» та «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради».

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич рекомендував розглянути кандидатуру Тараса Яковлєва на посаду заступника міського голови. Тарас Яковлєв має дві вищі освіти, досвід роботи в органах місцевого самоврядування, сумлінно і відповідально ставиться до професійних обов’язків на посаді начальника відділу управління майном міської комунальної власності, ініціативний, креативний. Члени комісії одноголосно підтримали пропоновану кандидатуру.

Також кандидатуру Тараса Яковлєва на посаду заступника міського голови було підтримано на засіданні постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови.

Депутати взяли до відома інформацію начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Віталія Бортнюка про стан боротьби із злочинністю та охорони громадського порядку у місті Луцьку за II-ге півріччя 2012 року. Начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області відмітив, що у місті не було суттєвих порушень громадського порядку під час виборчого процесу. Стовідсотково розкриваються навмисні вбивства. Велика увага приділяється розкриттю злочинів у сфері економіки та обігу наркотиків. Він акцентував на тому, що тепер більше уваги буде приділятися попередженню злочинів, працівники міліції будуть проводити профілактичну роботу через ЗМІ. Позитивним є й те, що низка новорічних свят у місті також відбувається без суттєвих порушень закону.

Депутати підтримали кандидатуру Миколи Голованя на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька», яку запропонував їхній колега Богдан Шиба.

Члени комісії заслухали керівників підрозділів виконавчого комітету, які реалізовують хід виконання рішення міської ради «Про виконання в місті Луцьку конституційних положень щодо функціонування державної української мови». Вони також рекомендували розглянути на сесії міської ради план дій щодо формування мережі Центрів первинної медичної допомоги у місті Луцьку на 2013-2015 роки, підготовлений депутатами міської ради Богданом Шибою, Андрієм Осіповим та Олександром Пизою, які вважать, що поспішні реформи в галузі медицини можуть лише нашкодити, їх варто розпочати втілювати на початку 2015 року, а ці два роки використати для підготовки належної бази для запровадження сімейної медицини.

Члени комісії також вирішили розглянути питання доцільності проведення у місті конкурсу творів російською мовою «У лукоморья» та відміни рішення виконавчого комітету щодо будівництва на вулиці Глушець.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Державна фінансова ...

КОМЕНТАРІ