На Вінниччині працівники міліції припинили діяльність ігрового закладу

На Вінниччині працівники міліції припинили діяльність ігрового закладу

28.01.13 08:09 0 986
Співробітники сектору Державної служби по боротьбі з економічними злочинами Могилів-Подільського відділу міліції в приміщенні житлового будинку виявили факт надання послуг у сфері грального бізнесу.

Співробітниками міліції була отримана інформація, що на першому поверсі одного з житлових будинків, розташованих у центрі міста Могілів-Подільський, працює ігровий клуб. Жодних вивісок, що в приміщенні працюють гральні автомати, не було. Лише на внутрішніх дверях закладу був напис «Атракціони».

У залі працівники міліції виявили 15 робочих ігрових автоматів. 31-річна жінка, яка працює адміністратором у даному закладі, від будь-яких пояснень відмовилась. Також вона не називає, хто є власником виявлених гральних автоматів.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які організували діяльність грального клубу та отримували з цього нелегальні прибутки. Виявлене гральне обладнання правоохоронці вилучили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині міліція ...

КОМЕНТАРІ