Івано-Франківщина: Відбулось засідання колегії Снятинської районної державної адміністрації

Івано-Франківщина: Відбулось засідання колегії Снятинської районної державної адміністрації

28.01.13 11:14 0 1440
25 січня відбулось засідання колегії районної державної адміністрації за участю першого заступника голови районної державної адміністрації Степана Максим’юка, голови районної ради Володимира Томаша, заступника голови райдержадміністрації Світлани Івасюк та Павла Книша, міського голови Анатолія Шумка, начальників управлінь, керівників підприємств, установ та організацій району, а також за участю голів громадських організацій.

В роботі колегії взяли участь: Ярослав Лаган – директор департаменту соціальної політики облдержадміністрації та Микола Олінійчук – перший заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

На засіданні колегії були присутні селищний та сільські голови, а також керівники та працівники медичних установ району та аптечної мережі.

Порядок денний колегії:

1. Про вжиті заходи управління агропромислового розвитку райдержадміністрації щодо виконання завдань визначених Президентом України В.Януковичем на засіданні Ради Регіонів 19.09.2012 р. та завдання у галузі реформування аграрного сектору на 2013 рік, що випливають з доручення Президента України на засіданні Ради Регіонів 25.12.2012 року.

2. Про виконання розпорядження райдержадміністрації від 01.06.2012 року №210 " Про програму зайнятості населення Снятинського району на 2012-2014 роки».

3. Про реалізацію у районі пілотного проекту щодо державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 25.04.2012 р.№340 та розпорядження райдержадміністрації від 31.05.2012 року №202 із цього питання.

Колегія районної державної адміністрації також розглянула питання щодо вжиття термінових заходів по ремонту дороги у селищі Заболотові.

За результатами розгляду питань порядку денного колегії районної державної адміністрації прийнято відповідні рішення.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Луцьк: Голова ...

КОМЕНТАРІ