Луцьк: Голова облдержадміністрації Борис Клімчук вручив міському голові Миколі Романюку державну нагороду

Луцьк: Голова облдержадміністрації Борис Клімчук вручив міському голові Миколі Романюку державну нагороду

28.01.13 11:29 0 1297
Перед початком роботи позачергової сесії обласної ради голова облдержадміністрації Борис Клімчук виконав почесну місію - вручив ряд державних нагород.

Нагадаємо, що Президент України Віктор Янукович 22 січня 2013 року підписав Указ № 35/2013 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності та Свободи України». Відповідно до Указу, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю і з нагоди Дня Соборності та Свободи України Луцького міського голову Миколу Романюка нагороджено орденом «За заслуги» ІІ ступеня.

голова облдержадміністрації Борис Клімчук вручив Миколі Романюку орден та нагородну книжку до нього. Міський голова зазначив, що орден є заслугою всієї команди, з якою він працює. Також подякував лучанам за підтримку.

Крім того, Борис Клімчук вручив головному лікарю обласної клінічної лікарні Івану Сидору орден «За заслуги» І ступеня та голові обласної ради Володимиру Войтовичу – орден «За заслуги» ІІІ ступеня. «Заслуженого працівника в сфері послуг» отримав Віктор Коваленко.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Члени комісії підтримали ...

КОМЕНТАРІ