Члени комісії  підтримали нове Положення про порядок використання символіки  міста Луцька

Члени комісії підтримали нове Положення про порядок використання символіки міста Луцька

28.01.13 11:47 0 1244
Також кандидатуру Тараса Яковлєва на посаду заступника міського голови підтримали й члени постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Члени комісії також підтримали затвердження Положення про порядок використання символіки міста Луцька при здійсненні підприємницької діяльності, з яким познайомив начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк. Проект положення пройшов усі необхідні регуляторні процедури, був опублікований у газеті «Луцький замок», на сайтах місцевих інтернет-видань та офіційному сайті міської ради, обговорено суб’єктами господарювання міста та громадськими організаціями.

Депутати взяли до відома інформацію начальника служби у справах дітей Федора Шульгана. Їх цікавило, як виконується програма забезпечення дітей-сиріт житлом і вирішили рекомендувати міському голові Миколі Романюку виділити дві квартири у будинку на Рівненській, 109 під соціальний гуртожиток.

Члени комісії підтримали проект рішення проведення конкурсу проектів молодіжних організацій. Павло Данильчук вражає: «Ми маємо бути зацікавленими у тому, щоб молодь виявляла громадянську активність». Вони взяли до відома звіт про роботу відділу у справах сім’ї та молоді міської ради , з яким познайомив начальник відділу Леонід Лаба.

Додатково депутати обговорили питання використання футбольного поля у Теремно та спортивного майданчика на вулиці Шухевича.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Голова ...
Наступна новина: Луцьк: Працівники митниці ...

КОМЕНТАРІ