Луцьк: Працівники митниці відзначають професійне свято

Луцьк: Працівники митниці відзначають професійне свято

28.01.13 12:04 0 1390
Напередодні професійного свята – Міжнародного дня митної служби, у Палаці культури міста Луцька відбулися урочисті заходи. Привітати працівників галузі завітали заступник голови облдержадміністрації Сергій Ющак, міський голова Микола Романюк, представники бізнесу.

Начальник Ягодинської митниці Роман Микитюк підвів підсумки роботи у 2012 році. За його словами, цей рік видався складним. Він зазначив, що у зв’язку з проведенням в Україні і Польщі Євро-2012 наш кордон перетнуло багато туристів. Однак, працівники митниці були готові до цього і справилися з поставленими завданнями. Роман Микитюк подякував колективу митниці за злагоджену, сумлінну та професійну роботу.

З вітальним словом до присутніх звернувся й Луцький міський голова Микола Романюк. Від себе особисто і від лучан він подякував всім працівникам митної служби за роботу. «Ви робите все, аби наповнювати державний і місцеві бюджети. А це допомагає нам вирішувати питання, в першу чергу, соціального характеру, тої чи іншої територіальної громади, – зазначив міський голова. – І щоб результати роботи у 2013 році були не гіршими, ніж у 2012».

Микола Романюк побажав працівникам митниці щастя, здоров’я та злагоди у родинах.

Потому він вручив Подяку Луцького міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у захист економічних інтересів України, зміцнення законності та правопорядку, а також з нагоди Міжнародного дня митної служби головному інспектору митного поста «Луцьк» Сергію Мельнику.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Луцьк: «Спортивна зима» у ...

КОМЕНТАРІ