Луцьк: «Спортивна зима» у школярів міста

Луцьк: «Спортивна зима» у школярів міста

28.01.13 12:22 0 1930
Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти Луцької міської ради спільно з адміністрацією спортивного комплексу «Снігова королева» та Волинським обласним відділенням Національного Олімпійського комітету з 23 по 30 січня проводять майстер-класи з навчання катання на ковзанах для дітей пільгових категорій усіх навчальних закладів нашого міста.

До акції за програмою Всеукраїнського фестивалю «Спортивна зима» долучилося понад півтори тисячі школярів обласного центру.

Організатори заходу ставили за мету формувати у дітей основи здорового способу життя, покращення рівня їх фізичного розвитку, організацію фізично-активного дозвілля, популяризацію зимових видів спорту.

На урочистому відкритті акції, учнів, педагогів, директорів ЗНЗ №№ 4,12, 23 привітали директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк і заступник голови Волинського відділення НОК України Микола Зайченко.

Вони закликали учнів цінувати і берегти своє здоров’я, займатися спортом і вести здоровий спосіб життя.

Начальник управління освіти Олег Гребенюк подякував організаторам за розуміння важливості для дітей даних заходів і вручив подяку директору Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимиру Новосаду.

Заступник голови Волинського відділення НОК України Миколи Зайченко вручив директорам навчальних закладів та дирекції спортивного комплексу «Снігова королева» пам’ятні вимпели і літературу на олімпійську тематику для шкільних бібліотек .

В свою чергу Володимир Новосад пообіцяв, що такі масові акції будуть не одноразові. В подальшому плануються масові змагання з легкої атлетики і майстер-класи з навчання дітей плаванню.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: У міській раді вам ...

КОМЕНТАРІ