Луцьк: Обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури і спорту

Луцьк: Обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури і спорту

28.01.13 12:53 0 1500
24 січня на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою розпочався ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури і спорту.

Честь міста Луцька на обласній олімпіаді представляють переможці міської олімпіади, учень 11-го класу НВК № 24 Тарас Потоцький (вчитель фізичної культури Віктор Єзерський) і учениця 11-го класу ЗОШ № 11 Валерія Бондарук (вчитель Микола Янчук).

На урочистому відкритті, з словами вітань до учасників олімпіади звернувся начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Хомич.

Упродовж двох днів учні виконуватимуть теоретичні завдання відповідно до вимог мінімуму теоретичних знань з предмета «Фізична культура» і практичні вправи базової частини програми з фізичної культури за різними розділами (легка атлетика, гімнастика, гандбол, волейбол, футбол, баскетбол, туризм).

Переможці ІІІ (обласного) етапу учнівської олімпіади з фізичної культури і спорту представлятимуть наш край на Всеукраїнській олімпіаді, яка відбудеться у Харкові.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ