У Тернополі підвели підсумки роботи за 2012 рік служби цивільного захисту

У Тернополі підвели підсумки роботи за 2012 рік служби цивільного захисту

28.01.13 14:01 0 1358
Підведення підсумків роботи за 2012 рік служби цивільного захисту міста Тернополя Територіального управління МНС України у Тернопільській області відбулося 21 січня. Участь у заході взяв міський голова Тернополя Сергій Надал.

Як зазначив начальник служби цивільного захисту в м. Тернополі Ігор Павук, за 2012 рік було ліквідовано 195 пожеж, знешкоджено 112 вибухонебезпечних предметів, надавалась допомога в ліквідації заторів в місті при аномальних снігопадах. Забезпечено безпеку під час проведення чемпіонату світу з водно-моторного спорту та чемпіонату Європи з футболу «ЄВРО-2012».

В свою чергу міський голова подякував усім рятівникам за повсякденну нелегку працю з ліквідації надзвичайних ситуацій та вручив подяку особовому складу служби цивільного захисту.«Своїм бездоганним служінням обраній справі Ви постійно проявляєте зразки мужності протидіючи вогняній стихії, ліквідовуючи наслідки надзвичайних ситуацій, знешкоджуючи смертоносні залишки минулих війн. Хочу нагадати, що міською радою прийнята «Комплексна програма розвитку цивільного захисту м. Тернополя до 2015 року», якою передбачене фінансування у розмірі 150 тис. грн. Впевнений, що реалізація цієї програми значно полегшить Вашу роботу та покращить матеріально-технічну базу служби. Бажаю усім Вам здоров’я, рясних Божих благословень», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завдяки роботі візового ...
Наступна новина: З нагоди Дня Соборності ...

КОМЕНТАРІ