Тернопіль: Сергій Надал привітав працівників Державної фінансової інспекції з професійним святом

Тернопіль: Сергій Надал привітав працівників Державної фінансової інспекції з професійним святом

28.01.13 14:28 0 1200
26 січня 2013 року державні органи фінансового контролю незалежної України відзначають 20-річчя з часу створення. З цієї нагоди 23 січня у Тернопільській обласній державній адміністрації відбулися урочистості. Від імені Тернопільської міської ради та громади міста Тернополя усіх працівників та ветеранів органів державного фінансового контролю з професійним святом привітав міський голова Сергій Надал. Кращим службовцям Державної фінансової інспекції в Тернопільській очільник міста вручив грамоти та цінні подарунки.

«Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята та з нагоди 20-ї річниці створення державних органів фінансового контролю. Обов'язки, покладені державою на Вашу службу — відповідальні і важливі. Адже Вами і Вашими колегами забезпечується порядок у фінансовій системі держави загалом і органів місцевого самоврядування зокрема. Ми цінуємо ваш професіоналізм та дякуємо за принциповість, сумлінне виконання службових обов’язків, багаторічний досвід. Впевнений, що попереду — нові здобутки професійного колективу Вашої служби, які сприятимуть піднесенню економічного потенціалу нашого краю.

З нагоди свята бажаю всім вам плідних успіхів у роботі в інтересах держави, а в особистому житті — здоров’я, невичерпної енергії, добробуту. Нехай Вас поважають люди, підтримують рідні. Бажаю Вам натхнення на кожен день, рясних Божих благословень», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: З нагоди Дня Соборності ...
Наступна новина: Сергій Надал та молодь ...

КОМЕНТАРІ