Тернополяни стали призерами хокейного конкурсу «Супернавички», кияни – володарями кубка турніру

Тернополяни стали призерами хокейного конкурсу «Супернавички», кияни – володарями кубка турніру

28.01.13 15:23 0 1335
На вихідні 26-27 січня Тернопільське озеро стало плацдармом для змагань хокеїстів з усієї України. До Тернополя на «Ternopil Hockey Classic» прибули любителі цього спорту з Львівської, Київської, Вінницької, Одеської та Тернопільської областей. Загалом за кубок боролися 13 команд.

У фіналі 27 січня в боротьбі на льодовому майданчику зійшлися тернопільська команда «Подоляни-1» та київська – «Льодокол». Саме кияни стали переможцями «Ternopil Hockey Classic» у Тернополі і повезли з собою дерев’яний кубок.

Родзинкою змагань у цей день став конкурс «Супернавички», де лідерами себе проявили хлопці з тернопільської команди «Подоляни-2». За цей здобуток вони отримали кошик з хокейним спорядженням від міськради.

Крім того, подарунки під час урочистого нагородження переможців отримали: одеситка Юля Бондар та ініціатор проведення турніру Георгій Хвічія-Дуве.

Від імені міського голови привітав переможців та тернополян з успішним проведенням змагань його заступник Леонід Бицюра.

«Ми провели перший в Україні турнір з хокею на озері. Вітаю всіх з цим успіхом. Організатори обіцяють зробити змагання з хокею традиційним у нашому місті. Без сумніву, це прекрасна нагода гарно провести час, задіяти озеро і розвинути такий особливий вид спорту в Тернополі як хокей на льоду. Дякую організаторам за ініціативу, гравцям за драйвову гру, тернополянам – за активну глядацьку підтримку. Те, що відбулося цих вихідних у Тернополі, було видовищно і проведено на високому рівні. Упевнений, що Тернопільське озеро наступного року прийме ще більше команд, які покажуть ще кращу гру», - зазначив Леонід Бицюра.

Відчути солідарність з хокеїстами мали змогу і тернополяни. Для них поблизу хокейного майданчика було розчищено ковзанки – для дітей та дорослих. Крім того, бажаючі мали можливість покататися верхи на конях та кінних санях.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі облаштували ...
Наступна новина: На Водохреща у Львівській ...

КОМЕНТАРІ