Робоча група “Бізнес активу Львівщини” розглянула Концепцію розвитку індустріальних парків області

Робоча група “Бізнес активу Львівщини” розглянула Концепцію розвитку індустріальних парків області

28.01.13 17:27 0 2179
25 січня перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич провів засідання робочої групи з питань промислової політики та інновацій Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва “Бізнес актив Львівщини”. Метою даного засідання було обговорення підсумків роботи промислового комплексу Львівщини у 2012 році та перспектив роботи на 2013 рік.

Серед учасників засідання були керівники основних бюджетоутворюючих підприємств Львівщини, голови асоціацій промислових підприємств, голови галузевих організацій роботодавців.

У вступному слові Богдан Матолич наголосив, що у Львівській області за рахунок промислового виробництва формується близько 20% регіонального валового продукту. Він також додав, що у 2012 році обсяг промислового виробництва порівняно із попереднім роком зріс на 1,4% (по Україні спад на 1,8%), а область посіла 7 місце за темпами його зростання.

В обговоренні підсумків роботи промислового комплексу взяли участь керівники основних підприємств, які внесли ряд пропозицій щодо вирішення проблемних питань центральними та місцевими органами виконавчої влади. Також на засіданні робочої групи було розглянуто Концепцію розвитку індустріальних парків Львівської області, яку представив директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Денис Шмигаль.

Концепція розвитку індустріальних парків, як складова частина проекту Регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області на 2012-2015 роки, визначає основи правових, організаційних і економічних умов створення й функціонування таких парків на території Львівщини.

Як розповів Денис Шмигаль, для створення індустріальних парків в області за пропозиціями райдержадміністрацій вже відібрано 12 ділянок. Основними районами для індустріальних парків визначено Броди, Буськ, Жидачів, Жовква, Радехів, Яворів та м. Новий Розділ. Дана Концепція внесена на розгляд чергової сесії обласної ради.

Довідка:

Координаційно-дорадчу раду з питань підприємництва “Бізнес актив Львівщини” при облдержадміністрації було створено розпорядженням голови ОДА від 2 липня 2012 року № 413/0/5-12 з метою сприяння у запровадженні дієвого механізму співпраці між підприємствами та органами державної влади.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації

PS: Останні новини моди та новости шоу бизнеса ви знайдете на ЛиЛиМи.ру
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Встановлено порядок ...
Наступна новина: Львівщина: На Жовківщині ...

КОМЕНТАРІ