Повністю відновлено електропостачання у населених пунктах  чотирьох районів Львівщини

Повністю відновлено електропостачання у населених пунктах чотирьох районів Львівщини

28.01.13 17:54 0 2368
За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації, станом на 10.00 годину 26 січня повністю відновлено електропостачання населених пунктах  Бродівського, Городоцького, Кам’янка-Бузького та Мостиського районів. Завершуються відновлювальні роботи у Радехівському та Яворівському районах.

Залишаються знеструмленими повністю 54 та частково 16 населених пунктів (Жовківський район – 17 та 14, Радехівський район – 5 та 0, Сокальський район – 29 та 1, Яворівський – 3 та 1 населені пункти відповідно).

Наразі складною залишається ситуація у Жовківському та Сокальському районах. Протягом 26 січня роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації продовжено. До виконання робіт залучено 132 бригади та оперативні групи (220 одиниць техніки та 790 осіб), зокрема від Публічного акціонерного товариства «Львівобленерго» – 73 бригади (90 одиниць техніки та 343 особи), з яких 54 бригади (69 одиниць техніки та 295 осіб) працюють на відновленні високовольтних ЛЕП 6-10 кВ, а решта здійснюють відновлення низьковольтних ЛЕП 0,4 кВ безпосередньо у постраждалих від стихії населених пунктах. Також залучено від Закритого акціонерного товариства «Електро» – 3 бригади 11 одиниць техніки та 24 особи), Приватного підприємства «Львівелектросервіс» – 1 бригада (3 одиниці техніки та 7 осіб). До речі якщо вас цікавить поставка електроізоляційних матеріалів: Фторопласт, Текстолит, Стеклотекстолит, Капролон, Паронит, Изолента и пр. То продукція Санкт-Петербурзької компанії МИГ СЕРВИС - саме те, що вам потрібно. Адже вони забезпечують доставку високоякісної продукії по низьким цінам в усі регіони Росії!

Особлива увага приділяється забезпеченню електропостачання медичних та навчальних закладів, а також інших об’єктів соціальної сфери. Для цього задіяні 11 пересувних електростанцій від Головного територіального управління МНС України у Львівській області.

Станом на залишаються знеструмленими 2 водозабори:

1) Водозабір «Жовківський» (с. Мокротин, Жовківський район), що забезпечує водопостачання м. Жовкви, на цей час забезпечується електроживленням від резервної лінії електропередач ЛМКП «Львівводоканал»;

2) Внаслідок руйнування 10 опор ЛЕП 10 кВ, яка знаходиться на балансі Державного підприємства «Львівське» Міністерства аграрної політики та продовольства України у с. Висіч Яворівського району залишається знеструмленим зазначене село, зокрема сільський водозабір (2 свердловини) та 3 житлових будинки: 1 – триповерховий та 2 – двоповерхові. Електропостачання здійснюється від автономного джерела живлення, наданого Головним територіальним управлінням МНС України у Львівській області.

Також залишаються знеструмленими:

- Монастирецький психоневрологічний інтернат у Жовківському районі (електропостачання якого здійснюється від власного автономного джерела живлення);

- ФАПи – 43;

- школи – 49;

- дитячі садки – 23.

36 АТС (у Жовківському районі – 20, Яворівському районі – 4, Сокальському районі – 12), відсутній телефонний зв’язок  до 91 населеного пункту, без проводового мовлення залишаються 2 населених пункти.

Нагадаємо,внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, мокрий сніг та ожеледь), через сильне обледеніння дротів та спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач в ніч з 21 на 22 січня та в подальшому були знеструмлені 414 населених пунктів (368 повністю та 46 частково). При цьому повалено 439 електричних опор (за останню добу – 52), з них: 290 опор ЛЕП 6-10 кВ та 149 опор ЛЕП 0,4 кВ.

До відновлення електропостачання населених пунктів було залучено 167 бригад та оперативних груп (290 одиниць техніки та 974 особи), зокрема від Публічного акціонерного товариства «Львівобленерго» – 73 бригади (90 одиниць техніки та 343 особи) та Закритого акціонерного товариства «Електро» – 3 бригади (13 одиниць техніки та 24 особи).

Всього з моменту виникнення надзвичайної ситуації відновлено електропостачання 344 населених пунктів, з них протягом 25 січня – 60 населених пунктів, 26 січня – 1 населений пункт.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: На Жовківщині ...
Наступна новина: В Ужгороді "за гарячими ...

КОМЕНТАРІ