Українські  видавці візьмуть участь у Мінській міжнародній книжковій виставці

Українські видавці візьмуть участь у Мінській міжнародній книжковій виставці

28.01.13 17:05 0 1332
З 6 по 10 лютого 2013 року у Національному виставковому центрі «БЕЛЕКСПО» (Республіка Білорусь, м. Мінськ) проходитиме XХ Мінська міжнародна книжкова виставка-ярмарок. Держкомтелерадіо забезпечує участь вітчизняних видавців та книгорозповсюджувачів у цьому престижному заході.

Зокрема, наразі вже затверджений склад української делегації для участі у виставці. Згідно із наказом Держкомтелерадіо, вітчизняні книги в Білорусі представлятимуть президент Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів Олександр Афонін, директор державного видавництва «Дніпро» Олександр Кудрявцев, головний редактор видавництва «Балтія-Друк» Віргініюс Строля, директор Будинку письменників України Оксана Герман, заступник головного редактора ВД «Особистості» Олена Бичкова та ін., а також представники Держкомтелерадіо.

У Мінську українська делегація презентує національну експозицію, проведе День Української Книги та інші представницькі заходи, а також візьме участь в спеціалізованих семінарах, зустрічах із видавцями з інших країн тощо.

Нагадаємо, метою цьогорічної Мінської міжнародної книжкової виставки-ярмарку є представлення та промоція новинок різножанрової книговидавничої продукції та видавничих програм для читачів, книгарень та бібліотек. Програмою виставки-ярмарку передбачається також проведення презентацій та реалізація книжкових видань за цінами виробника, конференції, тематичні «круглі столи», зустрічі з видавцями та авторами.

Прес-служба Держкомтелерадіо
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: В області ...
Наступна новина: Встановлено порядок ...

КОМЕНТАРІ