Столичні правоохоронці розшукують причетних до жорстокого вбивства таксиста

Столичні правоохоронці розшукують причетних до жорстокого вбивства таксиста

29.01.13 08:48 0 1131
Днями до чергової частини Деснянського РУ ГУМВС України в місті Києві на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Данькевича виявлено тіло чоловіка з ножовим пораненням.

На місце події негайно виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Деснянського районного управління міліції, а також СОГ ГУМВС України в м. Києві. В ході огляду місця події правоохоронці на проїжджій частині знайшли тіло 26-річного місцевого мешканця, який підробляв пасажирськими перевезеннями на власному авто «ДЕУ», яке працівники міліції виявили за 100 метрів з увімкненим двигуном.

На місці події експерт встановив, що смерть чоловіка настала від колото-різаної рани шиї.

В ході відпрацювання місця події правоохоронці опитали 27-річного водія таксі. Того дня він виконував замовлення на сусідній вулиці. Висадивши клієнтку, водій побачив пораненого чоловіка, який тримався за горло і, зі словами «він мене вбив...», впав на землю. Водій таксі не розгубився і терміново викликав швидку медичну допомогу, однак врятувати потерпілого не вдалося - від отриманих поранень чоловік помер.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» ККУ, проводяться слідчо-оперативні дії.

Столичні правоохоронці звертаються до можливих свідків цього злочину - якщо вам щось відомо про цю подію, прохання негайно повідомити міліцію, телефонуйте на спецлінію «102».

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому двоє ...
Наступна новина: На Буковині пильний сусід ...

КОМЕНТАРІ