Рівненщина: Майстер-класи для школярів – від письменників

Рівненщина: Майстер-класи для школярів – від письменників

29.01.13 09:56 0 1092
Місцеві письменники та поети проводили уроки для школярів Гощанського району. Предметом розмови була творчість. В результаті учні отримали можливість надсилати власні твори літераторам. Кращі з них будуть друкувати, розповіла голова обласної організації Національної спілки письменників України Лідія Рибенко.

Поїздка у школи Гощанського району відкрила цьогорічний сезон творчих майстерень. Вони стали можливими завдяки проекту «Урок веде письменник», який відбувається за підтримки голови облдержадміністрації Василя Берташа. Наступні майстер-класи пройдуть вже за тиждень у Здолбунівському районі. Письменники спілкуватимуться на теми літературного краєзнавства та творчості як із наймолодшими учнями, так і зі старшокласниками.

Нагадаємо, проект «Урок веде письменник» започаткували ще у 2009 році. Невдовзі такі виїзди довелося припинити через брак коштів. Тому представники організації звернулися до голови облдержадміністрації Василя Берташа з проханням допомогти. Очільник Рівненщини погодився особисто посприяти та стати спонсором проекту.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: Дубенський ...
Наступна новина: На Рівненщині – нова ...

КОМЕНТАРІ