На Рівненщині – нова громадська рада

На Рівненщині – нова громадська рада

29.01.13 10:10 0 1155
76 представників громадських організацій області взяли участь в роботі засідання установчих зборів громадської ради нового скликання. Це члени релігійних і благодійних організацій, творчих та професійних спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших товариств і установ. Усі виявили бажання працювати над позитивними змінами на Рівненщині. Шляхом голосування члени установчих зборів визначили кількісний склад громадської ради при облдержадміністрації. До неї увійшли усі присутні, тобто ті організації та спілки, які в установленому порядку та у визначений час подали пакет необхідних документів.

Відтак, вже найближчим часом після затвердження її складу головою облдержадміністрації Василем Берташем члени громадської ради зберуться на своє перше засідання. На ньому обиратимуть керівний склад ради, а також визначатимуть першочергові питання, що потребують вирішення.

До цього громадська рада складалася з 51 представника інституту громадянського суспільства Рівненщини. Термін її повноважень становив два роки. За словами заступника голови облдержадміністрації Олексія Губанова, такий формат співпраці влади та громадськості вже показав свою дієвість. Зокрема, активні члени громадської ради долучалися до обговорення та розробки нормативних документів, відтак, висловлювали офіційну позицію мешканців краю щодо запропонованих реформ, програм і проектів.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ