Тернопільська міліція підбила підсумки роботи за рік

Тернопільська міліція підбила підсумки роботи за рік

29.01.13 16:41 0 1449
Підсумки роботи тернопільської міліції за рік, що минув, розглянуто на розширеній колегії обласного управління внутрішніх справ. Участь в її роботі взяв заступник голови облдержадміністрації Василь Гецько.

Для аналізу минулорічної діяльності в обласне управління міліції були запрошені представники обласної ради, прокуратури, управління Служби безпеки. Також у роботі колегії взяли участь керівники управління, галузевих служб, підрозділів УМВС та міськрайорганів міліції.

У вступному слові очільник обласного управління внутрішніх справ зазначив, що минулий рік для органів внутрішніх справ був насичений значними подіями. Це стосується і проведення європейського чемпіонату з футболу, і виборів народних депутатів, функціональної перебудови оперативно-службової діяльності міліції в умовах нового Кримінального процесуального кодексу. Та міліція Тернопільщини гідно проявила себе в усіх ситуаціях.

Відтак, керівники обласного УМВС детально охарактеризували криміногенну ситуацію в області, у році, що минув. Варто зазначити, що розкрито усі факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтування, розбої, вимагання. Ефективніше минулоріч працювали над розкриттям крадіжок, зокрема квартирних, а також пограбувань, шахрайств, незаконних заволодінь транспортними засобами.

На розширеному засіданні виступаючі акцентували увагу на організації роботи міліціонерів в умовах прийнятого нового Кримінального процесуального кодексу. Затверджені документи процесуальної діяльності створили нові умови для оперативно-службової діяльності. Тому напрацювання практичних навичок в умовах нового законодавства – основне завдання, насамперед, для слідчих підрозділів та оперативних служб.

За результатами роботи було заслухано окремих керівників галузевих служб та міськрайорганів, де заходи з викриття окремих злочинів та правопорушень є недостатніми. На колегії розглянули питання кадрового та матеріального забезпечення, обговорили роботу підрозділів ДАІ, аналізували викриття працівниками міліції корупційних діянь.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: МОЗ веде ...
Наступна новина: Тернопільщина: У держархіві ...

КОМЕНТАРІ