Івано-Франківські чиновники вчаться ефективного електронного врядування. Підсумки першого дня

Івано-Франківські чиновники вчаться ефективного електронного врядування. Підсумки першого дня

29.01.13 17:57 0 1113
Представники виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради проходять навчання е-управління в Естонії

Впродовж цього тижня Івано-Франківська делегація - у складі керуючого справами міськвиконкому Андрія Лиса, начальника експертно-аналітичного відділу Христини Федотової, заступника начальника відділу дозвільно-погоджувальних процедур Надії Прокопів, заступника начальника відділу програмного та комп'ютерного забезпечення Андрія Чайківського – проходить навчання електронного урядування на базі Академії е-управління (Естонська Республіка).

Разом з представниками МВК Івано-Франківськоі міськоі ради у навчальній поіздці перебувають представники міст Долини та Калуша, а також Івано-Франківськоі області: облдержадміністраціі та Івано-Франківського регіонального центру з Інвестицій та розвитку. У програмі навчального візиту - ознайомлення з можливостями ІТ-технологій у наданні послуг громадянам та забезпеченні участі мешканців міст у громадсько-політичному та культурному житті своіх міст та краіни.

Навчання відбуваються в рамках проекту «Підтримка розвитку електронного врядування в Івано-Франківській області». Основними цілями проекту є розвиток потенціалу для впровадження інформаційно-комунікаційних технологій з метою підвищення прозорості врядування та посилення місцевої демократії, а також створення прикладу для органів центральної влади.

Впродовж першого дня навчання учасники ознайомились із особливостями документообігу в органах місцевого самоврядування Естонії – електронних документів, електронного підпису та ін.

Головним виконавцем проекту є Академія електронного врядування Естонії – неурядова, неприбуткова організація, заснована для передання знань про електронне врядування та електронну демократію та розвитку громадянського суспільства. Партнерами проекту в Україні є Івано-Франківська облдержадміністрація, Агентство з розвитку приватної ініціативи, Івано-Франківський регіональний центр інвестицій та розвитку.

< Попередня Наступна > Фотогалерея

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ