Івано-Франківськ: Знаковий день для дитячого садочку "Ромашка", що на вулиці Вовчинецькій, 210

Івано-Франківськ: Знаковий день для дитячого садочку "Ромашка", що на вулиці Вовчинецькій, 210

29.01.13 18:16 0 1508
23 січня 2013 року, відвойований депутатами міської ради дитячий садочок таки повернувся до свого призначення і прийняв першу чергу діток.

З нагоди відкриття пройшли урочисті заходи, в яких взяли участь народний депутат України Олександр Сич, голова постійної депутатської комісії з питань планування фінансів, цін та бюджету Роман Онуфріїв, голова депутатської комісії з питань культури, освіти, духовного відродження, молодіжної політики та спорту Оксана Савчук, представники влади та мистецькі колективи.

Задекларований фракцією ВО «Свобода» в міській раді пріоритет на розширення мережі ДНЗ дав свої видимі результати. Майже два роки робіт з реконструкції – і приміщення колишнього дошкільного закладу знову працює за своїм призначенням. Як запевняють депутати - це перший вагомий крок на шляху реалізації покладених завдань. Депутат Верховної Ради України Олександр Сич привітав батьків, дітей та колектив садочка із його відкриттям. Він наголосив, що це відкриття далося нелегко, але це є необхідним і єдино правильним кроком. «Хочу побажати, аби ці стіни стали для маленьких вихованців затишним куточком. Бо діти формують здорову, міцну та красиву націю», - сказав нардеп.

Голова постійної депутатської комісії з питань планування фінансів, цін та бюджету, голова фракції ВО «Свобода» в міській раді Роман Онуфріїв також не приховував радості, адже саме йому належить ініціатива повернення занедбаного приміщення і відновлення роботи дитячого садка. Він зазначив, що це тільки перший крок. Попереду очікується запуск і другої черги, а також повернення приміщення під садок на вул. Хоткевича, 11.

«Перш за все потрібно дякувати батькам. Саме їхня заслуга у тому, що ми разом із вами відбудували цей заклад. Бо всі перипетії, клопітка будівельна робота – це ніщо, у порівнянні із нагородою, яку всі ми отримали – дитячу радість, веселий сміх та гордість батьків. Саме та дитяча емоція і є винагородою за всі старання. І обов’язком влади є опіка майбутнім нашої нації. Тому нашим наступним завданням буде відкриття другої черги, на що вже у міському бюджеті передбачені кошти. Також наше завдання повернути до роботи колишній садок на вул. Хоткевича, 11. Ми й надалі рухатимемось у визначеному руслі та виконуватимемо задекларовані кроки», - наголосив Роман Онуфріїв.

< Попередня Наступна > Фотогалерея

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ