Івано-Франківщина: Колегія Рожнятівської РДА

Івано-Франківщина: Колегія Рожнятівської РДА

30.01.13 11:47 0 1387
29 січня в залі засідань Рожнятівської селищної ради відбулось спільне засідання колегії Рожнятівської райдержадміністрації та президії районної ради, на якому були присутні начальники управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники територіальних органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій району, селищні та сільські голови.

Розпочав роботу колегії голова РДА М. Філіпович, який запросив всіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання загинувших студентів в битві під Крутами (29 січня 1918 р.).

На колегії було розглянуті наступні питання: Про завдання, що випливають із виступу Президента України В.Януковича на засіданні комітету з економічних реформ 17.01.2013 року. Доповідав М.Філіпович – голова райдержадміністрації; Про підсумки виконання програми соціально-еко­номічного та культур­но­го розвитку і бюджету району за 2012 рікта завдання на 2013 рік та інші.

На колегії гостроти набрало питання питання реформування медичної сфери, а саме створення Центрів первинної медичної допомоги, в якому має місце прискіпливе вивчення комісією районної ради даного питання.

Підсумовуючи роботу спільного засідання колегії райдержадміністрації та президії районної ради було прийнято відповідні рішення із врахуванням пропозицій та зауважень.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: «Мистецька палітра ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ