Івано-Франківщина: Засідання колегії Богородчанської райдержадміністрації

Івано-Франківщина: Засідання колегії Богородчанської райдержадміністрації

30.01.13 12:33 0 1133
29 січня голова райдержадміністрації Богдан Нагорняк провів засідання колегії райдержадміністрації.

На засіданні колегії були присутні голова районної ради, заступники голови адміністрації, керівники окремих відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, сільські та селищні голови. В роботі колегії взяв участь заступник керівника апарату, начальник організаційного управління апарату облдержадміністрації Мельничук Євген Петрович.

Колегії райдержадміністрації розглянула наступні питання:

1. Про підсумки виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку та бюджету району за 2012 рік.

2. Про стан цивільного захисту у 2012 році та завдання на 2013 рік.

3. Про роботу сектору звернень громадян апарату райдержадміністрації щодо розгляду звернень громадян у 2012.

Про підсумки виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку та бюджету району за 2012 рік доповідали заступник голови райдержадміністрації Степан Тиркус та начальник фінансового управління райдержадміністрації Ольга Медвідь.

В обговоренні питання взяв участь депутат обласної ради, головний лікар Солотвинської районної лікарні Манолій Піцуряк.

Про стан цивільного захисту у 2012 році та завдання на 2013 рік доповідав начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Михайло Фризюк.

Завідувач сектору звернень громадян апарату райдержадміністрації Василь Григорук, який детально висвітлив стан розгляду звернень громадян в районі. Колегія визнала, що в райдержадміністрації на належному рівні ведеться робота із розгляду звернень громадян.

На завершенні роботи колегії заступник керівника апарату, начальник організаційного управління апарату облдержадміністрації Мельничук Євген Петрович наголосив на впровадженні нових підходів до вирішення питань соціально-економічного розвитку, а також, на широкому залученні громадськості щодо обговорення та розроблення Стратегії розвитку району на 2013-2020 роки. Крім цього, підкреслив на важливості залученні громади населених пунктів району щодо вирішення своїх проблемних питань.

Підбив підсумки засідання колегії голови райдержадміністрації Богдан Нагорняк, який наголосив на недопущенні формалізму при розгляді звернень та клопотань жителів району. За підсумками розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Наснага ...

КОМЕНТАРІ