Львівщина в повному обсязі виконала організаційно-технічні заходи з підготовки до опалювального сезону 2012/13 року

Львівщина в повному обсязі виконала організаційно-технічні заходи з підготовки до опалювального сезону 2012/13 року

30.01.13 15:55 0 1388
Комплекс запланованих організаційно-технічних заходів з підготовки до опалювального сезону 2012/13 року господарського комплексу області виконано в повному обсязі. Про це повідомив заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Іван Груник 29 січня під час  селекторної наради з питання  проходження опалювального сезону 2012/13 року», яка відбулася  з ініціативи Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Гострою проблемою для обговорення була надзвичайна ситуація, пов’язана із руйнуванням ліній електропередач, що сталася  22.01.2013. Іван Груник зазначив, що  ситуація по завершенню виконання ліквідаційних робіт знаходиться на особистому контролі голови облдержадміністрації і дані роботи будуть завершені  протягом доби.

Нагадаємо, що внаслідок несприятливих погодних умов, через сильне обледеніння дротів та спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач в ніч з 21 на 22 січня були знеструмлені більше 400 населених пунктів (370 повністю та 48 частково) та повалено 533 електричні опори.

Також  Іван Груник повідомив, що за результатами проведеної регіональною комісією оцінки поданих інвестиційних програм (проектів) сформовано узагальнений їх перелік з 54 програм, що пропонується до фінансування у 2013 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку на суму 255 млн. грн.(відповідно до прогнозного показника наведеного Міністерством економічного розвитку та торгівлі України).

За результатами наради Міністр доручив зосередити особливу увагу щодо виконання запобіжних заходів по отруєнню людей чадним газом, провести роз’яснювальну роботу з населенням. Крім того необхідно забезпечити високий рівень розрахунків за спожитий природний газ. Також підкреслив необхідність підвищення показників по виконанню реалізації Програм будівництва доступного житла та інвестиційних програм регіону.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У 2012 році загальна сума ...

КОМЕНТАРІ